ReMusica Festival - Festivali Nderkombetar i Prishtines

ReCreate and RePlay

Punëtori – veglat virtuale për kompozim dhe interpretim, ndërtim dhe aplikimPjesëmarrësit FJOLLA GASHI LUM HALABAKU ILIRE AVDIU DIONA GASHIT autor: ILIR BAJRI, kompozitor / composer>> Linku per sharkimin e instrumenteve te prezantimit:>> https://bit.ly/3AudzO4 windows 64bit compatible

ReMusica Festival Eidiconi 20 / 20th Edition << REWIND FORWARD >>𝘗𝘶𝘯𝘦̈𝘵𝘰𝘳𝘪𝘢 𝘦̈𝘴𝘩𝘵𝘦̈ 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘶𝘢𝘳 𝘯𝘦̈ 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦𝘵 𝘮𝘦 𝘍𝘢𝘬𝘶𝘭𝘵𝘦𝘵𝘪𝘯 𝘦 𝘈𝘳𝘵𝘦𝘷𝘦, 𝘋𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘪𝘯 𝘦 𝘔𝘶𝘻𝘪𝘬𝘦̈𝘴 𝘵𝘦̈ 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘵𝘦𝘵𝘪𝘵 𝘵𝘦̈ 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘦̈𝘴 “𝘏𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘢”Falenderim i veçantë për Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”.

https://fb.watch/86i0eRjwmn/

Have your say