ReMusica Festival


ReMusica Festival po afrohet! Nëse ke dëshirë t’jesh afër artistëve, muzicientëve dhe për t’qenë afër punës organizative të një Festivali siç është ReMusica , atëherë apliko këtu.


Thirrje për vullnetarë | ReMusica Festival 2022