ReMusica Festival

Sopranoja Elbenita Kajtazi e ftuar në emisionin Mirëmengjesi Kosovë

Sopranoja Elbenita Kajtazi sot ishte e ftuar në kuadër të emisionit Mirëmengjesi Kosovë, ku shpalosi eksperiencën e saj si dhe detaje nga koncerti i hapjes së Edicionit të 20-të, Edicionit jubilar të Festivalit ReMusica ditë më parë. Intervistën e saj, mund ta ndiqni më poshtë. Faleminderit RTK!

https://www.youtube.com/watch?v=xRt3U5nKeRk

Have your say