ReMusica Festival

Sonte / Tonight: ELIZABETHAN MELANCHOLY

Sonte në ReMusica sjellim melankolinë angleze përmes perlave të kompozitorit dhe lutistit John Dowland. Koncerti “ELIZABETHAN MELANCHOLY – MELANKOLI ELIZABETIANE” do të udhëhiqet nga dy artiste nga Kosova, të cilat bashkë do të sjellin magjinë e muzikës së epokës elizabetiane. Duke mos harruar edhe dy pjesë të muzikës sonë burimore ?KALTRINA MIFTARI, soprano

TRINGA SADIKU, kitarë

>> Koha: 20:00>> Linku: www.remusicafestival.com/live

___________

The thematic concert “Elizabethan Melancholy” brings English melancholy through the pearls of composer and lutist John Dowland. The concert will be led by two artists from Kosovo, who together will bring the magic of Elizabethan music era.

KALTRINA MIFTARI, soprano

TRINGA SADIKU, kitarë

>> At 8PM>> Link: www.remusicafestival.com/liveReMusica Festival | Edicioni 20 / 20th Edition>> REWIND FORWARD >>

Have your say