ReMusica Festival

ReMusica merr certifikatë për kompensimin e 30 ton te emetimeve të dioksidit te karbonit duke mbjellë 100 pemë në pyllin Evropian të Festivaleve

European Festivals Forest is taking shape. We are happy to share with you that  the first saplings will be planted on 9 May in cooperation with the Icelandic Forest Service.

The Festivals Forest is a carbon sequestration project. It celebrates the power and creativity of the festivals industry coming together to lead a progressive call to climate action. Working with Skógræktin, the Icelandic Forest Service, gives us the best value climate action imaginable and a confident and shared path to Net Zero.

ReMusica Festival together with European Festivals: Walden Festival (BE), STROOM (BE), Schiermonnikoog Festival (NL), Festivaletteratura (IT) and Wonderfeel (NL) donated a hectare of trees that will be planted near Reykjavík – a new forest in Iceland , called the European Festivals Forest.

Earth is our home,  let’s take care of it!

More info about the European Festivals Forest


ReMusica merr certifikatë për kompensimin e 30 ton te emetimeve të dioksidit te karbonit duke mbjellë 100 pemë në pyllin Evropian të Festivaleve

Pylli i Festivaleve Evropiane pranë Reykjavík në Islandë̈ po bëhet. Festivali ReMusica do t𝗲̈ mbjellë̈ 100 pemë në Islandë, duke filluar nga data 9 maj.

Pylli i Festivaleve është projekt për sekuestrimin e karbonit. Pylli i Festivaleve është thirrje e Festivaleve Evropiae për veprim klimatik. Kjo nismë është realizuar  me Skógræktin, Shërbimi Pyjor Islandez.

Festivali ReMusica është bashkuar me Festivalet Evropiane si STROOM (BE), Festivali Walden (BE), Festivali Schiermonnikoog (NL), Festivaletteratura (IT) dhe Wonderfeel (NL) dhe së bashku kanë dhuruar një hektar pemësh që do të mbillen pranë Reykjavík – një pyll i ri në Islandë, i quajtur Pylli i Festivaleve Evropiane.

Toka është shtëpia jonë, le të kujdesemi për të!

More info about the European Festivals Forest

Have your say