ReMusica Festival - Festivali Nderkombetar i Prishtines

ReCreate and RePlay me Ilir Bajri

Sonte në orën 21:00 mund të ndiqni prezantimet dhe rezultatet e pjesëmarrësve të punëtorisë ReMusica Festival 20: ReCreate and RePlay with Ilir Bajri🌟Tutor: Ilir Bajri 𝘗𝘶𝘯𝘦̈𝘵𝘰𝘳𝘪𝘢 𝘦̈𝘴𝘩𝘵𝘦̈ 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘶𝘢𝘳 𝘯𝘦̈ 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦𝘵 𝘮𝘦 𝘍𝘢𝘬𝘶𝘭𝘵𝘦𝘵𝘪𝘯 𝘦 𝘈𝘳𝘵𝘦𝘷𝘦, 𝘋𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘪𝘯 𝘦 𝘔𝘶𝘻𝘪𝘬𝘦̈𝘴 𝘵𝘦̈ 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘵𝘦𝘵𝘪𝘵 𝘵𝘦̈ 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘦̈𝘴 “𝘏𝘢𝘴𝘢𝘯 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘢”Falenderim i veçantë për Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Have your say