ReMusica Festival

ReNEW: LORIK PYLLA guitar | kitarë

  • Date: April 6, 2022
  • Time: 20:00
  • Location Salla e Kuqe, Prishtinë
  • Venue:
?????: ????? ????? guitar l kitarë
????? ???????:
SHABAN BEHRAMAJ bariton
RRON BAKALLI violinë l violin

???????: ????? ??????, ?????, ?????????-???????? , Rafet Rudi, ????????, ?? ?????, ?????????

06.04 Wed, 20:00h l Salla e Kuqe
______________
PROGRAM
????̌ ?????
Chiton
????? ?????????/ ?????? ?????????
12 Impressionistic Sketches
II. Cielo
III. Luminous Hills
V. In the Meadows
VII. Squalls
??????? ????????
Danza Española no. 5
Lorik Pylla kitarë | guitar
Rron Bakalli – violinë
?????? ?? ?????
Homenaje a Debussy
Danza del Molinero
Nuccio D’angelo
Due Canzoni Lidie
I. Tranquillo
II. Agitato
?. ?????????
Sonata për kitarë op. 47
I. Esordio
II. Scherzo
III.Canto
IV. FinalePopullore (arr. Rafet Rudi)
Njëzet e pesë gërsheta
????? ??????
Experior* (vepër premierë)
Lorik Pylla kitarë | guitar
Rron Bakalli violinë | violin
Shaban Behramaj bariton
*?????? ? ?????????? ???????? / ???????????? ?? ???????? ????????
________________
???????? ???????? ? ???????? ?? ???????
05 > 13.04.2022
??? ????? ?? ??????
Prishtinë, Kosovë
www.remusicafestival.com
______________________________
Edicioni i 21-të i Festivalit ReMusica “??? ????? ?? ??????” trajton temën e ndryshimeve klimatike dhe bën thirrje për ndërgjegjësim tek publiku për veprim klimatik. E gjithë kjo, është reflektuar në programin e sivjemë, duke u kujdesur që përmbajtja e tij të orientohet në këtë temë, me fokus në katër elementet e natyrës – ????, ???, ???? ??? ??????.
The 21st edition of the ReMusica Festival “??? ????? ?? ??????” addresses the topic of climate change and calls for raising awareness on climate action. All this is reflected in this year’s program, making sure that a number of pieces on this topic are reflected, focusing on the four elements of nature – ?????, ?????, ??? ??? ????.
– Rezervimet do të hapen së shpejti.