ReMusica Festival

Koncerti përmbyllës i ReMusica Festival 2023 me EUROPEAN UNION YOUTH ORCHESTRA

Orkestra Simfonike e themeluar nga Claudio Abbado European Union Youth Orchestra , së bashku me anëtarët e WBYO – Western Balkans Orchestra dhe solist Daniel Rowland, do të mbyllin Edicionin e 22-të të festivalit ReMusica.

Orkestra Rinore e Bashkimit Evropian është njëra nga orkestrat simfonike më të shquara në botë, e cilësuar si ‘institucion elitar i llojit të vet’ nga New York Times, dhe ‘ambasadori me i mirë i mundshëm i Bashkimit Evropian’ nga ish-Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker.

Ekipi i Festivalit ReMusica
www.remusicafestival.com
Shkarko programin/broshurën e plotë
Na ndiqni në: facebook l instagram l youtube

____

The orchestra founded by 𝗖𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗔𝗯𝗯𝗮𝗱𝗼 EUYO – The European Union Youth Orchestra with musicians from WBYO – Western Balkans Youth Orchestra and Daniel Rowland – violin/director will give the closing concert of the 22nd Edition of ReMusica Festival this Tuesday, 23 May Salla e Kuqe | Red Hall.

The European Union Youth Orchestra is one of the world’s pre-eminent symphony orchestras, described as “among the élite institutions of its kind” by the New York Times and “the best possible ambassador for the European Union” by former EU Commission President Jean-Claude Juncker.

Check the 22nd Edition’s promo here
Explore the full programme / brochure
Follow us on:
facebook l instagram l youtube

 

Have your say