ReMusica Festival

Bisedë e këndshme në Expess-KTV

Një bisedë e këndshme në Express-KTV me dy kompozitorët e rinj, pjesëmarrës të punëtorisë “ReCreate and RePlay” – Fjolla Gashi dhe Lum Halabaku me tutor: Ilir Bajri, kompozitor.Faleminderit të gjithë pjesëmarrësve dhe posaçërisht kompozitorit Bajrit për punën fantastike, zhvilluar gjatë një jave në kuadër të Festivalit ReMusica l Edicioni i 20-të.Faleminderit Express-KTV!

Have your say