ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS / KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA

  • Date: June 2, 2019
  • Time: 20:00
  • Location Prishtina
  • Venue: Salla e Kuqe

2 Qershor June | Salla e Kuqe | 20:30

THOMAS LELEU tubë | tuba
DANIEL BOEKE klarinetë | clarinet
GREGORY CHARETTE dirigjent | conductor

Kreshnik Alickaj
Koncert për klarinetë dhe orkestër – Koha I | Concerto for clarinet and orchestra – 1st movement

DANIEL BOEKE
Klarinetë । Clarinet

Ralph Vaughan Williams
Koncert për tubë dhe orkestër në f – mol | Concerto for tuba and orchestra in F – minor
Prelude: Allegro moderato
Romanza: Andante sostenuto
Finale – Rondo alla tedesca: Allegro

Georges Bizet / Pablo de Sarasate (Arr: Laurent Arandel)
Danse Boheme

Vittorio Monti (Arr: Øystein Baadsvik)
Czardas

THOMAS LELEU
Tubë । Tuba

Ludwig van Beethoven
Simfonia nr. 5 në c-mol, Op. 67 | Symphony No.5 in C minor, Op. 67
Allegro con brio
Andante con moto
Scherzo: Allegro
Allegro – Presto