ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

BELGIAN ACOUSMATIC & VIDEO-MUSIC NIGHT

  • Date: May 28, 2019
  • Time: 20:00
  • Location Prishtina
  • Venue: Amfiteatri i Ri i Biblotekes Universitare

28 Maj May | Amfiteatri i Biblotekës Universitare | 10:30
ReMusica Junior: Bota e Tingujve

Amfiteatri i Biblotekës Universitare | 18:00
Studentët e Konzervatorit Mbretëror të Monsit Belgjikë (ARTS2) dhe te Dega e Artit Muzikor UP Prishtinë Kosovë | Prof: Clement Parmentier & Donika Rudi

Amfiteatri i Biblotekës Universitare | 20:00
BELGIAN ACOUSMATIC & VIDEO-MUSIC NIGHT
CLÉMENT PARMENTIER kompozitor composer, sound-designer, videographer videograf, spacializues spacializer

Bernard Parmegiani

La roue ferris

 Beatriz Ferreyra

La ba balle du chien chien à la mé mère

Clément Parmentier

Trou noir

 

Clément Parmentier

Je m’en fous

Manah Depauw & Jen Debauche

Gemini

Clément Parmentier

Rêve éveillé # 2