ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

ReMusica Edukative: Profili i kontratenorit

  • Date: 29,30 M a y
  • Location
  • Venue: Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare

E martë / Tuesday 29 MAJ
10:30 Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare
ReMusica Edukative: Profili i kontratenorit
Safet Berisha, kontratenor

E mërkurë / Wednesday 30 MAJ

10:30    Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare
ReMusica Edukative: Instrumentet frymore
Trio Sonore: Meriton Ferizi, fagot/bassoon| Lejla Beqiri, flaut/flute|Pellumb Vula, klarinet/clarinet | Albin Abazi obo/oboe

11:30     Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare
ReMusica Junior: Udhëtim tingullor

Donika Rudi, spacializuese