ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

SKENA E RE

  • Date: May 27, 2017
  • Time: 21:00
  • Location Prishtina, Kosova
  • Venue: Kisha Katolike Shën Ndou

Prishtina  International  Festival

REMUSICA 2017

27 MAJ
E shtunë

21:00 Kisha Katolike Shën Ndou

SKENA E REANSAMBLI VOKAL ATTACCA
Hajrullah SYLA dirigjent
Selami KolonjaVarfëria (premierë)

Joseph M. Martin The Marmaid’s Lament
për kor të femrave SSA dhe piano
Kushtrim GashiO e Bukura More (premierë)për kor miks dhe piano
Melos Buza piano

Jacobus Gallus
Que mihi crude dolor tantum dominarepër dy kore Grupi i parë : Kujtesa Nimanaj soprano | Sidorela Kelmend alt | Arbnor Gashi tenor | Shqipërim Isufi bas Grupi i dytë: Rina Gashi soprano | Adelina Haxhani alt |Agon Tufa tenor | Dritëro Kelmendi bas
Korab ShaqiriPo shkon çika (premierë)

Walte StraussDivane askı gibiLorenc AntoniMirë mbramaOf, Xhemile
Çesk Zadeja (20 vjetori i vdekjes)
Rritu moj bajame