ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

NATA SHQIPTARE

  • Date: May 31, 2018
  • Time: 20:00
  • Location
  • Venue: Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare

E enjte / Thursday 31 MAJ

20:00
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare
NATA SHQIPTARE
Kompozitorë dhe Interpretë shqiptarë

I Vepra pianistike dhe kamertale
Klevis Gjergji, piano
Trio Sonore

II All about wind … instruments!
Kuintet pianistik: Meriton Ferizi, fagot/bassoon|Pëllumb Vula, klarinet/clarinet|

Lejla Beqiri, flaut/flute| Bledar Bujupi,  kornë / corno
Albin Abazi, obo/oboe| Melos Buza, piano

III Vepra korale
SIPARANTUM CHOIR, dirigjent/conductor Memli Kelmendi

 

I Vepra pianistike dhe kamertale

Endri Sina 

Perhaps

Dorian Cene

..upon..

Aulon Naci

Udhekryq

Klevis Gjergji, piano

II All about wind…instruments!
Kuinteti pianistik

R.Schumann
3 Romances (for oboe and piano op.94)
Nicht Schnell
Einfach,innig

Nicht Schnell

B.Britten

Six Metamorphoses (for oboe solo)

Albin Abazi, obo | Melos Buza, piano

N.R.Korsakov

Kuintetnë B-Dur

Allegro con brio

Hans Huber

Kuintet I

Allegro con intimosentiment

Scherzo.

Intermezzo

Finale

Shkëlzen Baftiari, piano| Lejla Beqiri Vula, flaut | Pëllumb Vula, klarinetë

Meriton Ferizi, fagot | BledarBujupi, korno

III Vepra korale
SIPARANTUM CHOIR, dirigjent Memli Kelmendi

Dafina Zeqiri Nushi
Bum Çi-ke

Memli Kelmendi
Agnus Dei
Ater Umbra
Mendi Mengjiqi
Ut Nobis Detur

Kreshnik Alickaj
Siparantum