ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

NATA AKUSMATIKE / ACOUSMATIC NIGHT

  • Date: May 30, 2018
  • Time: 20:00
  • Location
  • Venue: Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare

E mërkurë / Wednesday 30 MAJ

20:00   Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare
NATA AKUSMATIKE / ACOUSMATIC NIGHT

Koncert autorial Donika RUDI

Donika RUDI Spacializuese/spacializer

Donika Rudi
Unspoken

Donika Rudi
Voyage vers l’inconnu

Donika Rudi
Emotion Machine

Donika Rudi
In between – Lux Sit

Donika Rudi
Unspoken

Donika Rudi

Echoes of the Crying Earth

Mysafir / Guest
Armando Balice
De l’or et du noir