ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

23 Maj / May 2017 – Hapja / Opening

  • Date: May 23, 2017
  • Time: 20:00
  • Location Prishtina, Kosova
  • Venue: Kisha Katolike “Shën Ndou”

Prishtina  International  Festival

REMUSICA 2017

23 MAJ
E martë

Hapja/Opening 20:00 Kisha Katolike Shën Ndou

KORI I FILHARMONISE SE KOSOVES – Kristi GJEZI violinë
Rafet RUDI dirigjent
Memli Kelmendi Ater Umbra

Vinçenc Gjini Lutje

Leonard Bernstein America
Fjolla Gashi soprano | Diellza Sulejmani alt

Rafet Rudi Concerto Fantasy për Violinë dhe Kor
Kristi Gjezi violinë

Baki Jashari Pakëz në ëndërr, pakëz në zhgëndërr
Çun Lajçi recitator

Veljo Tormis Curse Upon Iron (Raua needmine)
Words after the Finnish national epic “Kalevala”

Solistë :
Liridon Sadriu tenor |Adelina Paloja soprano | Endrit Rexhepi baritone
Shipërim Isufi baritone | Kaltrina Miftari soprano | Artemida Qarri piano
Patris Berisha perkusione