ReMusica - Festivali Ndërkombëtar i Prishtinës

27 MAJ / 27 MAY – Hapja / Opening of ReMusica Festival 2018

  • Date: May 27, 2018
  • Time: 20:00
  • Location
  • Venue: Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare

Hapja / Opening of ReMusica Festival 2018
20:00    
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare

PETRIT ÇEKU kitarë / guitar

MARC BOUCHKOV violinë / violin

Niccolò Paganini

Cantabile

Sonata No. 1 in A minor, from “Centone di Sonate”, M. 112

Introduzione: Larghetto / Tempo di marcia: Allegro maestoso Rondoncino

Béla Bartók

Romanian Folk Dances

Bot tánc (Stick Dance) / Brâul (Sash Dance) / Topogó (In One Spot)

Bucsumí tánc (Dance from Bucsum) / Román polka (Romanian Polka)

Aprózó (Fast Dance)

Rafet Rudi

Këngë Labe

Ta dish

Njëzet e pesë gërsheta (Korçare) & Double

Jules Messenet

“Méditation”

from the opera “Thaïs”

Astor Piazzolla

Histoire du Tango

Bordel

Café

Nightclub

Concert d’aujourd’hui